annemarijn oosterwelder

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 1991, heb ik een voorkeur ontwikkeld voor het werken met oudere mensen, mensen met chronische klachten, gehandicapten en voor vrouwen met bekkenpijn. Ik behandel mensen niet alleen met oefeningen en massage, maar ook leer ik ze bewust te worden van hun lichamelijke spanningen en hoe hier mee om te gaan. Daarnaast probeer ik inzicht te geven in de pijn- en stresspatronen die elk leven met zich meebrengt en waarin je kunt vastzitten.

Als beginnend fysiotherapeut heb ik een tijd in India gewerkt in 2 ziekenhuizen en op een school met gehandicapte kinderen. Ik probeer regelmatig terug te gaan naar India om daar hand- en spandiensten te verlenen. Door dit reizen leer ik mijn eigen leven relativeren en kan ik het weer waarderen, het weer in een ander, fris perspectief zien.

Na 4 jaar lijfwerk bij trainingsbureau Trilemma, waarin ik mijzelf beter heb leren (her-)kennen, heb ik de stap genomen naar het opzetten van een eigen training- en coachingsbureau voor scholen, bedrijven en particulieren in Almere.

Naast mijn beroep als fysiotherapeut en trainer/coach, ren ik in mijn vrije tijd de stress uit mijn eigen lijf, lees ik graag, voed ik samen met mijn man drie zoons op, hang ik met ze op de bank voor een goede film en kampeer ik in de zomer in “the middle of nowhere” in het warme zuiden. Ik hoop snel kennis te maken met jou, als lezer van deze site.